X
تبلیغات
مرکز دانلود کتاب های الکترونیکی - آشپزی
آموزش نظری و عملی آشپزی جمعه سیزدهم اسفند 1389 10:54
 

آموزش نظری و عملی آشپزی

آموزش آشپزی

 زبان: فارسی  نویسنده: نا مشخص
 نوع فایل: PDF
 تعداد صفحات: 35  ناشر: پی دی اف سنتر
 حجم کتاب: 234 کیلوبایت

 

توضیحات
کتاب آموزشی پخت برخی از غذاها


 

در این کتاب آموزش پخت غذاهای زیر را خواهید آموخت :

  • طرز تهیه پیتزا
    • خمیر پیتزا چند نوع است.
    • مواد لازم جهت تهیه خمیر
    • مواد لازم جهت تهیه پیتزا
    • طرز تهیه
  • پاک کردن میگو و پخت آن
    • پاک کردن میگو
    • روش های طبخ میگو
      • روش پختن
      • پن فراین کردن
  • روش تهیه سس سرد مایونز
    • مواد لازم
    • طرز تهیه
  • طرز تهیه ماهی شکم پر
    • ماهی ها به چند دسته تقسیم می شوند
    • طرز اماده کردن
    • طرز پر کردن شکم ماهی
  • طرز تهیه سمبوسه
    • مواد لازم برای تهیه خمیر
    • مواد لازم برای رول کردن خمیر
    • طرز تهیه سمبوسه
  • طرز تهیه خورش قیمه
  • طرز تهیه پیتزا کالزو
  • طرز تهیه میگو سوخاری در خمیر بنیه
  • طرز تهیه ماهی سوخاری با سس بادام
  • طرز تهیه استیک و استیک فلفل
  • طرز تهیه بیف استراگانف
    • مواد لارم برای تهیه بیف استروگانوف
  • طرز تهیه سالاد قارچ و سالاد سیب زمینی
  • طرز تهیه سالاد کلم و ژامبون و سالاد مرغ و اناناس
  • طرز تهیه سوپ مرغ و قارچ
  • کوکتل میگو و پنیر طلایی
  • طرز تهیه انواع سوپ
    • سوپ بدون املاح ( کنسومه )
    • سوپ املاح دار ( کرمی )
    • سوپ تیاژ ( دارای املاح ریز )
    • سوپ پیاز
  • طرز تهیه انواع سس
    • سس گرم
    • سس سرد
  • طرز تهیه باربکیو
  • طرز تهیه سس بشامل
  • طرز تهیه سالاد میوه
  • طرز تهیه کیکی تن ماهی
  • ظرز تهیه سالاد مرغ
  • طرز طهیه سوپ عدس
  • ترز تهیه سس برای سوفله قارچ
  • طرز تهیه سس اسپاگنول سفید
  • ظرز تهیه سس ( پنیر و خامه )
  • سس پرتقال و قارچ
  • طرظ تهیه کانا به مرغ سیر طلایی شده
  • طزز تهیه سالاد روستایی
  • طرز تهیه مرغ لقمه با کنجد
  • روش تهیه مرغ کاری
  • ترض تهیع تارت لیمو

 

 کی وردها :

xvc jidi \djch oldv \djch ]kn k,u hsj. l,hn ghcl [ij jidi oldv l,hn ghcl [ij jidi \djch xvc jidi \h; ;vnk ld'', , \oj Hk \h; ;vnk ld'', v,a ihd xfo ld'', v,a \ojk \k tvhdk ;vnk v,a jidi ss svn lhd,kc l,hn ghcl xvc jidi xvc jidi lhid a;l \v lhid ih fi ]kn nsji jrsdl ld a,kn xvc hlhni ;vnk xvc \v ;vnk a;l lhid xvc jidi slf,si l,hn ghcl fvhd jidi oldv l,hn ghcl fvhd v,g ;vnk oldv xvc jidi slf,si xvc jidi o,va rdli xvc jidi \djch ;hgc, xvc jidi ld'', s,ohvd nv oldv fkdi xvc jidi lhid s,ohvd fh ss fhnhl xvc jidi hsjd; , hsjd; tgtg xvc jidi fdt hsjvh''hkt l,hn ghvl fvhd jidi fdt hsjv,''hk,t xvc jidi shghn rhv] , shghn sdf cldkd xvc jidi shghn ;gl , chlf,k , shghn lvy , hkhkhs xvc jidi s,\ lvy , rhv] ;,;jg ld'', , \kdv xghdd xvc jidi hk,hu s,\ s,\ fn,k hlghp ( ;ks,li ) s,\ hlghp nhv ( ;vld ) s,\ jdhc ( nhvhd hlghp vdc ) s,\ \dhc xvc jidi hk,hu ss ss ''vl ss svn xvc jidi fhvf;d, xvc jidi ss fahlg xvc jidi shghn ld,i xvc jidi ;d;d jk lhid zvc jidi shghn lvy xvc xidi s,\ uns jvc jidi ss fvhd s,tgi rhv] xvc jidi ss hs\h''k,g stdn zvc jidi ss ( \kdv , ohli ) ss \vjrhg , rhv] xvz jidi ;hkh fi lvy sdv xghdd ani xcc jidi shghn v,sjhdd xvc jidi lvy grli fh ;k[n v,a jidi lvy ;hvd jvq jidu jhvj gdl,  

 ترز طرز طرض طرز طرذ طرظ تهیه طهیه تحیه تهیه تهیح تهیه پیتزا پیطزا پیتضا پیتزا پیتذا پیتظا خمیر پیتزا پیطزا پیتضا پیتزا پیتذا پیتظا پاک کردن میگو و پخت پخط آن روش حای های تبخ طبخ میگو روش پختن پخطن پن فراین سس ثس صس سس سث سص سرد ثرد صرد مایونض مایونز مایونذ مایونظ ماحی ماهی شکم پر ترز طرز طرض طرز طرذ طرظ پر کردن شکم ماحی طرز ماهی طرز ماهی ترز ماهی طرز ماهی طرض ماهی طرز ماهی طرذ ماهی طرظ تهیه طهیه تحیه تهیه تهیح تهیه سمبوسه ثمبوسه صمبوسه سمبوسه سمبوثه سمبوصه سمبوسح سمبوسه خورش غیمه قیمه قیمح قیمه پیتزا پیطزا پیتضا پیتزا پیتذا پیتظا کالضو کالزو کالذو کالظو میگو سوخاری ثوخاری صوخاری در خمیر بنیح بنیه استیک اثتیک اصتیک استیک اسطیک فلفل بیف استراگانف اثتراگانف اصتراگانف استراگانف اسطراگانف سالاد ثالاد صالاد غارچ قارچ و سالاد ثالاد صالاد سیب ثیب صیب ضمینی زمینی ذمینی ظمینی سالاد ثالاد صالاد کلم و ژامبون و سالاد ثالاد صالاد مرغ مرق و اناناس اناناث اناناص سوپ ثوپ صوپ مرغ مرق و غارچ قارچ کوکتل کوکطل میگو و پنیر تلایی طلایی ترز طرز طرض طرز طرذ طرظ تهیه طهیه تحیه تهیه تهیح تهیه انواع انواا سوپ ثوپ صوپ سوپ ثوپ صوپ پیاض طرز پیاز طرز پیاذ طرز پیاظ طرز پیاز ترز پیاز طرز پیاز طرض پیاز طرز پیاز طرذ پیاز طرظ تهیه طهیه تحیه تهیه تهیح تهیه انواع انواا سس ثس صس سس سث سص باربکیو سس ثس صس سس سث سص بشامل سالاد ثالاد صالاد میوح میوه کیکی تن طن ماحی ماهی سالاد ثالاد صالاد مرغ مرق سوپ ثوپ صوپ عدس ادس عدس عدث عدص سس ثس صس سس سث سص برای سوفله ثوفله صوفله سوفلح سوفله غارچ قارچ سس ثس صس سس سث سص اسپاگنول اثپاگنول اصپاگنول سفید ثفید صفید سس ثس صس سس سث سص پرتقال پرطقال پرتغال پرتقال و غارچ قارچ ترظ طرظ طرض طرز طرذ طرظ تهیه طهیه تحیه تهیه تهیح تهیه کانا بح به مرغ مرق سیر ثیر صیر تلایی طلایی شدح شده تهیه طهیه تحیه تهیه تهیح تهیه سالاد ثالاد صالاد روستایی روثتایی روصتایی روستایی روسطایی مرغ مرق لغمه لقمه لقمح لقمه با کنجد مرغ مرق کاری تارت طارت تارت تارط لیمو

نوشته شده توسط دیپلمات  | لینک ثابت |

 

کتاب الکترونیکی آشپزی

 دانلود کتاب اشپزیدانلود کتاب آشپزی ایرانی

 

 زبان: فارسی  نویسنده: نا مشخص
 نوع فایل: PDF
 تعداد صفحات: 64  ناشر: پارس تچ
 حجم کتاب: 1.76 مگابایت

توضیحات
آموزش و دستور پخت 63 نوع غذای ایرانی


در این کتاب پخت غذاهای ایرانی زیر را آموزش خواهید دید .... امید است یاد گرفته و از خوردن آنها لذت ببرید .

  لیست غذاهای ایرانی آموزش داده شده در این کتاب : ( مواد لازم و طرز تهیه )

  1. آبگوشت
  2. عدس پلو
  3. آش رشته
  4. باقالا پلو
  5. بوقلمون سرخ شده درسته
  6. جوجه کباب
  7. کباب برگ
  8. کباب شیشلیک
  9. کباب یونانی
  10. خورش قرمه سبزی
  11. خورش قیمه
  12. کوفته تبریزی
  13. کتلت سیب زمینی
  14. ماهی قزل آلا
  15. میرزا قاسمی
  16. شیرین پلو
  17. شش کباب
  18. ته چین
  19. باقلا قاتق
  20. دلمه برگ مو
  21. اسلامبلی پلو ( استانبولی پلو )
  22. قلیه اسفناج
  23. گوشت چرخ کرده با نیمرو
  24. حلیم بادنجان
  25. همبرگر یا استیک چرخ کرده
  26. ژیگوی گوساله
  27. کباب چرخ کرده تابه ای
  28. یک نوع خوراک با قارچ
  29. خورش اسفناج با آلو
  30. خورش هویج
  31. کوکوی سبزی
  32. لازانیا با سوسیس یا کالباس
  33. نرگسی اسفناج
  34. املت گوجه فرنگی
  35. املت ساده
  36. اردور ماهی تن و تخم مرغ سفت
  37. راگو
  38. سبزی پلو
  39. سالاد الویه
  40. شامی پوک با شامی لپه
  41. شنیتسل مرغ
  42. سوپ جو
  43. تاس کباب
  44. ترشی سبزی مخلوط
  45. بریانی
  46. کیک یک تخم مرغی
  47. دمی باقلا
  48. فیله ماهی با اسفناج
  49. گراتن سیب زمینی
  50. حلوا
  51. کله جوش
  52. خورش فسنجان
  53. کوفته مرغ
  54. کوکوی گل کلم
  55. ماهی دودی
  56. نرکسی لوبیا سبز
  57. ناز خاتون
  58. پاته جگر
  59. راتاتوی
  60. رولت گوشت
  61. شله زرد ( شعله زرد )
  62. استیک کبابی با خردل
  63. زبان گاو یا گوساله

بزرگترین مرجع دانلود آموزش کتاب های آشپزی

 

کی وردها :

 اموزش کامل و قدم به قدم غذاهای ایرانی با مواد لازم و طرز تهیه آن - ترز تهیه غذا - مواذ لازم - مواد لاظم تهیه غذای ایرونی - طرض تهیه - طرز تحیه غذای ایرانی اصیل - عذای ایرونی - غزای ایرانی - غضا ایرانی - قضا - قزا - غظا - غذا - زبان کاو کوساله - قوساله - گوشاله - گوساله - زبان قاو - اصتیک کاباب - ایستیک کباب - جیگر - راطاطوی - راتاطوی - راتاتوی - رلت گوشت - قوشت - رولت گوست  - سعلع زرد - شعله زرد - شعلع زرد -  ماهی ذودی - ماحی دودی - ناظ خاتون - کفته مرغ - ککوی گل کلم - خرش فسنجان - خورش فصنجان - خوروش فسنجان - فیسینجان - هلوا - هالوا - حالوا - فیله ماهی با اصفناج - تورشی سبزی مخلوط - تورشی سبزی مخلوت - تاص کباب - طاس کباب - صالاد الویه - صوپ جو  - سوپ چو - سوپ حو - شنصل مرغ - شنسل مرغ - سالاد اولویه - حمبرگر - همبرکر - استیک - صوصیص کالباس - سوسیس کالباص  - ابگوشت - ابگ.شت - عدص پلو - عذس پلو - عدس پیلو  - آبگوست - آبگوشت - اش رشته - اش رسته - آش ریشته - آش رشته - باگالا پلو - ججه کباب - جوجه کباب - کباب برگ - کباب شش لیک - کفته تبریزی - کوفته تبریری - گوفته - کفته تبریزی -  میرضا قاسمی - شیرین پولو - سیرین ژلو - هلیم بادمجان - دولمه برگ انگور و مو -

لیست بهترین و خوشمزه ترین غذاهای ایرانی - دانلود کتاب الکترونیکی آشپزی از غذاهای ایرونی - طرز درست کردن و پختن غذاهای لذیز  ایرانی - غذای ساده و کم خرج - دستور پخت غذا - دشتور پخت - دصتور پخت - دانلود کتاب آشپزی - اشژزی - اشپزی - پی دی اف

nhkg,n ;jhf hg;jv,kd;d Ha`cd - nsj,v `oj ybhihd hdvhkd - xvc jidi , l,hn ghcl [ij `oj ybh - gdsj fijvdk ybhihd hdv,kd hwdg - nsj,v \oj ybh - Hf',aj - s,` [, - Ha vaji - jvad log,x- s,` [, - ;,tji jfvdcd - Ha vaji - s,sds ;hgfhs - ;fhf fv' - advdk `g, - shghn hg,di -

free download food cooking  -learning food cooking - dastor pokht gaza - danlod ketab elektroniki ashpazi irani - ketab ashpazi - aspazi - tarz tahyeh - mavad lazem - pdf and ebook -

 

نوشته شده توسط دیپلمات  | لینک ثابت |

کتاب الکترونیکی آشپزی غذا شنبه بیست و چهارم مهر 1389 1:30
 

کتاب الکترونیکی آشپزی


آموزش آشپزی برخی از غذا های اصیل ایرانی

 

کتاب آشپزیکتاب الکترونیکی آشپزیکتاب آشپزی

 

 زبان: فارسی  نویسنده: نا مشخص
 نوع فایل: PDF
 تعداد صفحات: 29  ناشر: www.ComeToNet.com
 حجم کتاب: 1.74 مگابایت

در این کتاب دستور تهیه غذاهای زیر را خواهید یافت :

1 - آش و سوپ

  • سوپ توت فرنگی
  • سوپ عدس
  • سوپ قارچ
  • سوپ سفید
  • سوپ بادنجان با گوشت
  • برش
  • آش آلو
  • آش رشته
  • آش گندم
  • آش جو
  • حلیم

2 - سالاد

  • سالاد زیتون با گوجه فرنگی
  • سالاد سیب زمینی رنگارنگ
  • سالاد کرفس و گرد
  • سالاد ماکارونی

3 - غذای سریع

  • استیک با سس قارچ
  • ساندویج کیچن سالاد
  • همبرگر
  • ساندویج مغز

4 - غذای اصلی

  • خورشت بامیه
  • خورشت بادمجان
  • خورشت باقالاقاتق
  • خورشت فسنجان
  • خورشت قورمه سبزی
  • چلو ماهی سفید
  • مرصع پلو
  • سبزی پلو
  • کوکوی سبزی
  • کباب برگ
  • لازانیای بادمجان
  • میرزا قاسمی
  • آبگوشت

5 - دسر

بزرگترین مرجع دانلود کتاب های الکترونیکی آشپزی
 
کی وردها :
دانلود کتاب آشپزی ایرانی با توضیح کامل و دستور پخت -  غذاهای اصیل ایرانی - دانلود دستور پخت غذاهای اصیل ایرانی - آشپزی ایرانی - نحوه پخت غذای ایرانی - دشتور پخت غذا - اشپزی - کتاب آسپزی - کتاب اشپری - کتاپ مخصوص آشپزی غذاهای لذیذ و خوشمزه و تازه ایرانی - چگونگی پخت غذای ایرانی -  خرشت - طرز تهیه خورشت قیمه - ترز تهیه ماهی پلو - طرز تهیه کیک - گیکی - کیگ - طرز پختن کک - کیک - هلوا - فرینی - بصتنی ساده - بستنی خوشمزه و لزیز - ابگوشت - آبقوشت -  خورشت فصنجان - خرست فسنجون - ککوی سبزی - طرز تهیه صالاد - ساندویج همبرگر - حمبرگر - صاندویج همبرکر - ساندویچ همبرگر - صوپ عدس - سوپ عدص - عدث - سوپ ادس - آش رسته - اش رشته -
donlod ketab ashpazi asil irani - free download iranian food coking - cocking fook learning for iranian - amozesh kamel gazayey asil irani - dastor pokht gaza - ghaza - ebook and pdf for ashpazi - free download - 
;jhf low,w Ha\cd hdvhkd - Ha`cd hwdg hdvhkd - ;jhf low,w nsj,v \oj ybhd hwdg hdvhkd - hs\cd - ha\cd ybh  - xvc jidi shghn ',[i tvk'd- \oj o,vaj fhnl[hk - jvc jidi nsn , ;d; shni - shkn,d[ ilfv'v - o,vaj tsk[hk- s,\ , Ha - s,` , Ha -  Ha vaji - fsjkd shni - fvaj,; - pg,h - augi cvn - tvkd -  sfcd \g, - ;fhf fv' - ;,;,d sfcd -  shghn lh;hv,kd -
 
 
 

نوشته شده توسط دیپلمات  | لینک ثابت |